1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C.
2. Βάζουμε τη μαργαρίνη και το Canderel® σε ένα μίξερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα κρεμώδες μείγμα.
3. Προσθέτουμε το αλεύρι και το κακάο και χτυπάμε μέχρι να δημιουργηθεί μια μαλακιά ζύμη.
4. Προσθέτουμε τα κομμάτια σοκολάτας και ανακατεύουμε. Παίρνουμε με το χέρι μια μικρή ποσότητα ζύμης, περίπου όσο ένα καρύδι, και πλάθουμε 16 μπαλίτσες.
5. Τις απλώνουμε στα ταψιά και τις πιέζουμε με ένα πιρούνι.
6. Βάζουμε τα μπισκότα στον φούρνο για 15-20 λεπτά. Θα είναι ακόμα λίγο μαλακά, αλλά σκληραίνουν όσο κρυώνουν. Τα βγάζουμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν τελείως.