ΚΕΙΚ ΜΕ LIME ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΑ

Με Canderel® Stevia
ΥΛΙΚΑ
175 γρ. μαργαρίνη με χαμηλά λιπαρά
20 γρ. Canderel® Stevia Σκόνη
250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.σ. ινδοκάρυδο
Ξύσμα από 2 lime
3 αυγά
100 ml γάλα

ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ

Χυμό από 2 lime
1 κ.γ. Canderel® Stevia Σκόνη

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΑΨΑΚΙ 45 ΕΚ., ΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ΜΕ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C (ή στους 160ο C, αν έχουμε φούρνο με αέρα). Προσθέτουμε τη μαργαρίνη, το Canderel® Stevia, το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ στο μίξερ και χτυπάμε τα υλικά. 2. Προσθέτουμε το ινδοκάρυδο, το ξύσμα lime, τα αυγά και το γάλα και χτυπάμε το μείγμα για 1-2 λεπτά, μέχρι να ανακατευτούν καλά όλα τα υλικά. Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψάκι και το ψήνουμε στον φούρνο για 35-40 λεπτά, μέχρι να γίνει ελαστικό το κέικ. 3. Βγάζουμε το ταψί από τον φούρνο και το αφήνουμε στην άκρη. Στη συνέχεια ανακατεύουμε τον χυμό lime με το Canderel® Stevia, τρυπάμε το κέικ σε διάφορα σημεία και περιχύνουμε με το σιρόπι. Το αφήνουμε να κρυώσει για 5-10 λεπτά στο ταψάκι. 4. Τοποθετούμε το κέικ πάνω σε μια σχάρα, αφαιρούμε το αντικολλητικό χαρτί και το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς. Το κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια και σερβίρουμε. Προαιρετικά, γαρνίρουμε με ξύσμα lime.
120 ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ SHARE ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ