1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C (ή στους 160ο C, αν έχουμε φούρνο με αέρα). Προσθέτουμε τη μαργαρίνη, το Canderel® Stevia, το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ στο μίξερ και χτυπάμε τα υλικά.
2. Προσθέτουμε το ινδοκάρυδο, το ξύσμα lime, τα αυγά και το γάλα και χτυπάμε το μείγμα για 1-2 λεπτά, μέχρι να ανακατευτούν καλά όλα τα υλικά. Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψάκι και το ψήνουμε στον φούρνο για 35-40 λεπτά, μέχρι να γίνει ελαστικό το κέικ.
3. Βγάζουμε το ταψί από τον φούρνο και το αφήνουμε στην άκρη. Στη συνέχεια ανακατεύουμε τον χυμό lime με το Canderel® Stevia, τρυπάμε το κέικ σε διάφορα σημεία και περιχύνουμε με το σιρόπι. Το αφήνουμε να κρυώσει για 5-10 λεπτά στο ταψάκι.
4. Τοποθετούμε το κέικ πάνω σε μια σχάρα, αφαιρούμε το αντικολλητικό χαρτί και το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς. Το κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια και σερβίρουμε. Προαιρετικά, γαρνίρουμε με ξύσμα lime.