ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Με Canderel® Original
ΥΛΙΚΑ
100 γρ. μαργαρίνη με χαμηλά λιπαρά
10 γρ. Canderel® Original Σκόνη
125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο
2 κ.γ. κακάο με χαμηλά λιπαρά, κοσκινισμένο
75 γρ. μαύρη σοκολάτα με 70% κακάο, κομμένη σε μικρά κομμάτια

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ 2 ΤΑΨΙΑ ΣΤΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C.
2. Βάζουμε τη μαργαρίνη και το Canderel® σε ένα μίξερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα κρεμώδες μείγμα.
3. Προσθέτουμε το αλεύρι και το κακάο και χτυπάμε μέχρι να δημιουργηθεί μια μαλακιά ζύμη.
4. Προσθέτουμε τα κομμάτια σοκολάτας και ανακατεύουμε. Παίρνουμε με το χέρι μια μικρή ποσότητα ζύμης, περίπου όσο ένα καρύδι, και πλάθουμε 16 μπαλίτσες.
5. Τις απλώνουμε στα ταψιά και τις πιέζουμε με ένα πιρούνι.
6. Βάζουμε τα μπισκότα στον φούρνο για 15-20 λεπτά. Θα είναι ακόμα λίγο μαλακά, αλλά σκληραίνουν όσο κρυώνουν. Τα βγάζουμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν τελείως.
74
ΚΑΝΤΕ SHARE ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ